Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mandarijncurd: klop het ei met de suiker en het mandarijntjessap op een matig vuur op tot een schuimige en gebonden massa. Laat niet koken.
-
Haal van het vuur en laat 10 min afkoelen.
-
Mix er daarna de boter door met een staafmixer. Doe de massa in een spuitzak en laat opstijven in de koelkast.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Steek met de uitsteekvorm cirkels uit het kruimeldeeg.
-
Rol bakpapier, met de krulling van het bakpapier mee, op tot een lange worst van 2 cm doorsnede.
-
Rol elke cirkel kruimeldeeg rond een rolletje bakpapier.
-
Bak 10 à 15 min op een ovenplaat met bakpapier.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen. Verwijder het bakpapier.
-
Vul de cannoli met de mandarijncurd.
-
Hak de chocolade fijn.
-
Breng de room met de boter aan de kook.
-
Haal van het vuur en roer de chocolade eronder tot die volledig gesmolten is.
-
Doe de ganache in een spuitzak en knip er een heel klein puntje af.
-
Dop de cannoli langs weerzijden in de hagelslag.
-
Beweeg de spuitzak heen en weer over de cannoli’s om ze af te werken met strepen van chocolade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven