Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel het teentje look en snipper fijn.
-
Reinig de champignons en snij in 4.
-
Smelt een klontje boter, bak de champignons met de look in de hete boter.
-
Blus met de cognac.
-
Voeg de bruine fond en room toe. Voeg de groene peper erbij. Kruid met peper en zout.
-
Laat de saus even inkoken.
-
Bind, indien nodig, bij met een beetje roux.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven