Cheese latkes met ricotta

Allergenen
Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok in de lengte open en schraap het merg eruit.
-
Mix de eieren met de bloem, ricotta, melk, suiker, bakpoeder, zout en vanillemerg tot een glad beslag.
-
Verhit wat olijfolie in een pannenkoekenpan en schep met een eetlepel hoopjes van het beslag in de pan.
-
Laat goudbruin bakken aan de onderzijde en keer om. Laat ook enkele min goudbruin bakken aan de andere zijde.
-
Afwerking
-
Serveer de pannenkoeken met Griekse yoghurt. Werk af met poedersuiker en een blaadje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders