Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snij alles fijn.
-
Schil de wortelen niet en snij in fijne blokjes.
-
Schil de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in kleine blokjes.
-
Bak de ui, look, wortelen, paprika en het gehakt aan in olijfolie.
-
Voeg de kruiden en tomatenpuree toe en bak even mee. Kruid verder met peper en zout.
-
Meng de tomatenblokjes onder het vlees en laat 30 min op een zacht vuur stoven met deksel op de pan.
-
Meng de uitgelekte bonen en groenten onder de stoofpot en laat opwarmen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven