Chili con carne PT1H 4 porties 1 kl kaneelpoeder 800 g Boni tomaten 1 blik Boni rode bonen 400 g Boni Selection groentemacédoine 1 kl chilipoeder 2 teentjes knoflook 1 eetlepel komijnpoeder 800 g rundgehakt 2 el Boni olijfolie 2 el Boni tomatenpuree 2 uien 1 paprikapoeder 2 wortelen

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en look en snij alles fijn.

  2. Schil de wortelen niet en snij in fijne blokjes.

  3. Schil de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in kleine blokjes.

  4. Bak de ui, look, wortelen, paprika en het gehakt aan in olijfolie.

  5. Voeg de kruiden en tomatenpuree toe en bak even mee. Kruid verder met peper en zout.

  6. Meng de tomatenblokjes onder het vlees en laat 30 min op een zacht vuur stoven met deksel op de pan.

  7. Meng de uitgelekte bonen en groenten onder de stoofpot en laat opwarmen.