Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de repen melkchocolade met karamel en zeezout fijn. Er mogen nog wat stukjes overblijven.
-
Snij de marshmallows in fijnere stukjes.
-
Witte chocoladesticks:
-
Hak de witte chocolade fijn. Smelt ⅔ van de gehakte chocolade in de microgolf per 30 sec, roer telkens goed en ga zo verder tot de chocolade volledig gesmolten is.
-
Roer de overige witte chocolade erdoor tot ook deze volledig gesmolten is.
-
Verdeel de chocolade over enkele muffinvormen. Werk 1/2 stuks af met melkchocolade met karamel en zeezout, en 1/2 met marshmallows.
-
Stop het roerstaafje tot op de bodem in het midden van de chocolade. Laat opstijven op kamertemperatuur.
-
Bruine chocoladesticks:
-
Doe hetzelfde met de bruine chocolade en werk op dezelfde manier af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven