Allergenen

Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Hak de repen melkchocolade met karamel en zeezout fijn. Er mogen nog wat stukjes overblijven.

  2. Snij de marshmallows in fijnere stukjes.

  3. Witte chocoladesticks:
  4. Hak de witte chocolade fijn. Smelt ⅔ van de gehakte chocolade in de microgolf per 30 sec, roer telkens goed en ga zo verder tot de chocolade volledig gesmolten is.

  5. Roer de overige witte chocolade erdoor tot ook deze volledig gesmolten is.

  6. Verdeel de chocolade over enkele muffinvormen. Werk 1/2 stuks af met melkchocolade met karamel en zeezout, en 1/2 met marshmallows.

  7. Stop het roerstaafje tot op de bodem in het midden van de chocolade. Laat opstijven op kamertemperatuur.

  8. Bruine chocoladesticks:
  9. Doe hetzelfde met de bruine chocolade en werk op dezelfde manier af.