Ciabatta met kalkoenburger op Italiaanse wijze PT30M 4 porties 1 potje Boni Selection pesto 1 courgette Provençaalse kruiden 100 g Spar boter 2 kalkoenlapjes Boni Selection zongedroogde tomaatjes 50 g Spar rucola 4 ciabatta’s 2 bollen Spar mozzarella

Ciabatta met kalkoenburger op Italiaanse wijze

bae109836cc78833be2a391e7e842599ccd3c3c05dda10517334985dac5a645a.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de ciabattabroodjes zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snij de courgette in plakken van 7 cm lang. Smelt een klontje boter en bak de courgettestukken gaar in de hete boter.

  3. Snij de mozzarella in plakjes, voorzie ½ mozzarella per persoon.

  4. Kruid de kalkoenlapjes met peper, zout en Provençaalse kruiden. Bak ze gaar in hete boter.

  5. Snij de ciabattabroodjes in Beleg de bodem met plakjes courgette. Schik hierop 2 plakken mozzarella, bedek met een laagje pesto, enkele stukjes zongedroogde tomaat en rucola. Leg het gebakken kalkoenlapje erop.

  6. Zet het hoedje van het ciabattabroodje erop.