Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Knip grote cijfers ‘1’ en ‘9’ uit papier en leg op het kruimeldeeg. Leg 2 cijfers per vel deeg. Snij met een scherp mes de cijfers uit het deeg. Verwijder de rest van het deeg.
-
Bak de cijfers in de voorverwarmde oven goudbruin en krokant.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Klop de mascarpone, het vanilleextract en de bloemsuiker op tot een homogeen mengsel.
-
Doe de crème in een spuitzak met spuitmond.
-
Spuit op de cijfers 1 en 9 toefjes mascarponecrème. Plaats de andere cijfers voorzichtig op de met crème bespoten cijfers. Spuit terug toefjes crème op de cijfers.
-
Werk af met meringue, macarons, rood fruit en eetbare bloemen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven