Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vet de bakvorm in. Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Mix de zachte boter en de eieren door elkaar.
-
Voeg de inhoud van de pot toe en mix alles door elkaar.
-
Giet het beslag in de bakvorm.
-
Verlaag de temperatuur naar 160°C en bak gedurende ± 30 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat even afkoelen. Snij in 16 stukjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven