noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de chocolade met 180 g boter op een zacht vuur.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Klop de eieren schuimig met de bruine suiker.
-
Voeg de boter en chocolade toe en klop goed door.
-
Zeef de bloem met het cacaopoeder en spatel onder de massa met een snuifje zout.
-
Hak 75 g pecannoten grof en roer door het beslag.
-
Bedek de bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin.
-
Bak 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen in de vorm. Snij in repen.
-
Glazuur: klop 150 g boter met de bloemsuiker los en klop de roomkaas erdoor. Doe in een spuitzak met gekarteld spuitmondje.
-
Afwerking: spuit het glazuur op de brownierepen en werk af met de overige pecannoten en wat munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven