Crumbl cookies met frambozen en roomkaasglazuur

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mix de gezouten boter met de cassonade ± 5 min tot een witte massa in de keukenrobot met klopper.
-
Klop de eieren schuimig met de suiker.
-
Voeg de eieren en het vanille-extract bij de boter en klop los met een klopper.
-
Meng alle droge ingrediënten bij elkaar. Zeef deze boven het deeg. Kneed tot een glad deeg met de kneedhaak. Rol bolletjes van 100 g en zet 30 min in de diepvries.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Duw de bolletjes na het koelen tot platte schijven van 2 cm dikte. Duw de schijven tot 1 cm van de rand nog wat dieper in met de duim. Lepel hier telkens 1 kl frambozenconfituur in en smeer open tot aan de hogere rand.
-
Bak de koeken 12 min in de voorverwarmde oven op een ovenplaat met bakpapier. Laat wat ruimte tussen de koeken.
-
Afwerking:
-
Klop ondertussen de ongezouten boter romig met de poedersuiker. Voeg de roomkaas toe en klop nog even door. Bewaar in een spuitzak in de koelkast.
-
Spuit kruislings wat roomkaasglazuur op elke afgekoelde koek. Werk af met frambozen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven