Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Mix de gezouten boter met de cassonade ± 5 min tot een witte massa in de keukenrobot met klopper.

  2. Klop de eieren schuimig met de suiker.

  3. Voeg de eieren en het vanille-extract bij de boter en klop los met een klopper.

  4. Meng alle droge ingrediënten bij elkaar. Zeef deze boven het deeg. Kneed tot een glad deeg met de kneedhaak. Rol bolletjes van 100 g en zet 30 min in de diepvries.

  5. Verwarm de oven voor op 180°C.

  6. Duw de bolletjes na het koelen tot platte schijven van 2 cm dikte. Duw de schijven tot 1 cm van de rand nog wat dieper in met de duim. Lepel hier telkens 1 kl frambozenconfituur in en smeer open tot aan de hogere rand.

  7. Bak de koeken 12 min in de voorverwarmde oven op een ovenplaat met bakpapier. Laat wat ruimte tussen de koeken.

  8. Afwerking:
  9. Klop ondertussen de ongezouten boter romig met de poedersuiker. Voeg de roomkaas toe en klop nog even door. Bewaar in een spuitzak in de koelkast.

  10. Spuit kruislings wat roomkaasglazuur op elke afgekoelde koek. Werk af met frambozen.