Glutenvrije brownies

Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Boter de bakvorm in en bedek met bakpapier.

  3. Doe de haverzemelen in de keukenrobot en cutter fijn. Giet in een kom.

  4. Meng met het bakpoeder, zout en kaneel.

  5. Pel de bananen en doe ze in de keukenrobot. Voeg ook de pindaboter en ahornsiroop toe. Mix tot je een smeuïg geheel verkrijgt.

  6. Meng de bananenpasta onder de haverzemelen. Voeg 150 gr van de chocolade gallets toe en meng.

  7. Doe het deeg in de bakvorm met bakpapier. Verdeel de resterende 50 gr chocolade gallets over het deeg.

  8. Zet in de oven en bak gedurende ± 20 minuten.

  9. Haal de brownies uit de oven en laat afkoelen op een rooster.

  10. Smelt ondertussen 100 g chocolade gallets voor de afwerking met de kokosolie kort in de microgolfoven tot de chocolade gesmolten is. Roer kort.

  11. Sprenkel de gesmolten chocolade over de brownies.

  12. Snij de brownies in stukjes en serveer.