noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Brownie
Ingrediënten: 3.0 Spar eieren 30.0 g cacaopoeder
Smelt de boter en pure chocolade samen glad. Meng de bloem, het bakpoeder, het cacaopoeder en een snuifje zout samen. Klop de eieren en suiker luchtig. Meng het chocolade- en eiermengsel. Voeg het bloemmengsel toe en roer tot alle klontertjes zijn verdwenen. Giet in een schotel tot ± 1 cm van dikte.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak de brownies ± 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Ganache
Ingrediënten: 250.0 g Boni room
Verwarm de room met de opengesneden vanillestok. Giet op de witte chocolade en laat smelten.
-
Laat volledig afkoelen in de koelkast (best 1 nacht of toch zeker enkele uren).
-
Klop de afgekoelde room op zoals gewone slagroom. Doe in een spuitzak met gekartelde spuitmond.
-
Snij de brownie in gelijke stukken en spuit er mooie dotjes ganache op. Werk af met wat bresiliennenootjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven