Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Halveer het witlof, verwijder de kern en snij de blaadjes in fijne repen.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Pers de mandarijnen tot 300 ml sap. Pers de citroen.
-
Meng het mandarijnsap met de mango, het witlof, het citroensap, de kurkuma en de geleisuiker.
-
Zet op een zacht vuur en breng al roerend aan de kook. Laat 4 min sudderen.
-
Schep de confituur in steriele confituurpotten.
-
Sluit af, zet ondersteboven en laat afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven