Couscous met erwtenpesto en gebakken peulvruchten

6007b44e2f3edb22eef1fdf7d6b8f65d034549da0df85ace01295d58084442e9.jpg

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Zet een pot met licht gezouten water op het vuur.

  2. Reinig de boontjes en sugarsnaps.

  3. Snij de snijbonen in lange stukken.

  4. Kook de groenten beetgaar in het kokende water en verfris direct in water. Volgorde: voeg eerst de boontjes toe, na 3 min de snijbonen en na nog 1 min de sugarsnaps.

  5. Pesto

    Pel de look. Pluk de blaadjes dragon. Snij de Parmezaanse kaas in kleine stukken. Mix de erwtjes, look, dragonblaadjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas met de olijfolie glad. Kruid met zout en peper.

  6. Kook de zakjes parelcouscous gedurende 8 min in kokend, licht gezouten water.

  7. Haal de couscous uit het zakje en meng de couscous met de pesto.

  8. Warm de peulvruchten terug op in boter. Kruid met peper en zout. Verdeel over de couscous.

  9. Werk af met schilfers Parmezaanse kaas.