zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Sorbet
Ingrediënten: 100.0 g suiker 2.0 dl water 4.0 dl sap van bloedsinaasappel 0.5 citroenen (het sap) 1.0 blaadjes gelatine
Doe 100 g suiker met het water en 4 dl sap van de bloedsinaasappelen en citroen in een pannetje en zet op het vuur.
-
Week de gelatine in koud water.
-
Laat het sap met de suiker en het water opkoken. Voeg, naast het vuur, de geweekte en uitgeknepen gelatine toe.
-
Giet het mengsel in een ijsmachine en draai af tot sorbet.
-
Saus
Ingrediënten: 50.0 g suiker 3.0 dl sap van bloedsinaasappel 1.0 el water 0.5 dl campari 1.0 wijnappelsienen 1.0 vanillestokken
Trek met behulp van een dunschiller zeste van de bloedsinaasappel.
-
Zet 50 g suiker met 1 el water op het vuur en karamelliseer de zestes en partjes van bloedsinaasappel goudgeel.
-
Blus met de Campari en voeg dan 3 dl sap en de vanillestok toe.
-
Laat alles inkoken tot 0,5.
-
Warm de flensjes op in de saus en serveer de sorbet er apart bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven