Crispy pasta snacks (200 g)
Kookgerei
Bakpapier (1), Bakplaat (1)
Allergenen
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar en laat uitlekken.
-
Besprenkel met 2 el olijfolie / 100 g, bestrooi met de kruiden en schep om.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en spreid de pasta uit over de plaat; zorg ervoor dat ze niet overlappen. Rasp er parmezaan over.
-
Bak goudbruin krokant in 20 min op 200°C.
-
Bestrooi met een snuifje zout en serveer onmiddellijk, eventueel met dipsaus naar smaak.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders