Engelse sandwich met kip en tuinkers

1Wild/Gevogelte30minPrint
Ingrediënten
  • 3 sneden wit ‘British breakfast’ brood
  • 1 rijpe kleine tomaat
  • ¼ geschilde komkommer
  • 1 bakje tuinkers
  • Spar tartaarsaus
  • 4 sneden Spar ontbijtspek
  • 2 sneden Spar kipfilet
Recept
  1. Snij de korsten van het brood. Spoel de tomaat en de komkommer en snij ze in fijne plakjes.
  2. Bak de sneden ontbijtspek krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Bestrijk de sneden brood aan 1 zijde met tartaarsaus.
  4. Beleg de ingesmeerde snee brood met plakjes tomaat, kipfilet en tuinkers. Dek af met een tweede snee brood en beleg deze met plakjes komkommer, kipfilet, tomaat, tuinkers en de krokante sneden ontbijtspek.
  5. Eindig met een derde snee brood met de tartaarsaus naar onderen.
  6. Snij in driehoekjes en steek vast met houten prikkers.
< naar recepten