Fanesca

Selder , Eieren , Vis en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Schil de wortel, aardappel en pompoen. Snij de kabeljauw en groenten in blokjes. Doe met de maïs, bouillon, kokosmelk, olijfolie en kruiden in een kookpot; laat gaarkoken.
-
Mix de soep tot een glad geheel en kruid bij met peper en zout.
-
Kook de eieren 9 min in kokend water en laat afkoelen. Pel de eieren en snij in 4.
-
Pel de avocado, snij middendoor en verwijder de pit, snij in partjes.
-
Snij de rode peper in fijne schijfjes en de bieslook in grote stukken.
-
Giet de soep in een bord en werk af met de eieren, avocado, edamame, rode peper en bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders