Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de melk (op kamertemperatuur) in de kom van de keukenrobot en verkruimel de gist erin. Meng en laat 5 min rusten.

  2. Zet de deeghaak op de keukenrobot.

  3. 159661ebb9abd9780976e59e5dcb9d23d889cebec334e5fc41257767c90721c5.jpg

    Voeg de bloem, suiker, het zout, 2/3 van de eieren en boter bij de melk. Laat gedurende 5 tot 10 min kneden tot het deeg loslaat van de kom.

  4. d0b7e52f48876a3088fab05f012fec36d13077920d4222a68d83d9bc0314310d.jpg

    Maak een bol van het deeg, leg in een kom, bedek met een vochtige handdoek en laat 1 u rijzen, het deeg moet verdubbelen in volume.

  5. Als het deeg voldoende gerezen is, verdeel het dan in stukken van 80 tot 85 g / .

  6. Bedek de bakvorm met bakpapier.

  7. 62210e2aeed102a2c2761bc07823b41bb1aec4b0997146d029c32a147a2b96dd.jpg

    Rol elk stuk tot een bolletje en leg in een vierkant naast elkaar, zonder ze te dicht tegen elkaar te leggen.

  8. Laat opnieuw 1 u rijzen.

  9. 18cdf17a694750894322765679fe52075e893d28df1656fe6ed936b67cf26594.jpg 2ed2921d73ea1498e75893562573cf0dd8868063881e7d9e7b2207af875a4190.jpg 63d9f6d2cd997d370dc77fcae02a43e3de7c90db6076e3964cb89b9a0b2d6590.jpg 47bcf364bc526810c6ebdfd92921b0251e1c667959dad2593ef6a6ad2216d6cc.jpg 70304c92f2938b9a85c3527f4b652deb85c4cea2959ffb92fb7eb39a4ae9b68e.jpg a862c4ed78b9f8f6b4cc1ea4f3d111b066628a94e038fdfeb247d3aca372dd19.jpg bc443f50d7622553047c9dfd6f7ef02e80e66009b3094ef64655cb548e67f265.jpg c2d0303ae8ac1a26044b70f926df8fb0b734a181d7ffb40a96a7cc25bdd36e41.jpg

    Strijk in met losgeklopt ei, decoreer met een blaadje peterselie, een takje rozemarijn en een topje dille. Werk af met roze peperbollen en grof zout.

  10. Verwarm de oven op 175°C en laat gedurende 18 à 20 min bakken.

  11. Haal uit de oven en laat afkoelen in de bakvorm.