noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook het blikje gecondenseerde gesuikerde melk gedurende 2 u in een pot met water. Zorg dat het blikje de hele tijd onder water blijft, voeg water toe indien nodig. Laat het blikje afkoelen en trek het dan pas open. Nu is het dulce de leche.
-
Smelt de chocolade in de koffie. Roer de dulce de leche door de koffiemengeling. Bewaar op kamertemperatuur en warm indien nodig weer wat op voor gebruik.
-
Bak het spek bruin in een oven van 170°C.
-
Dep het vet van het spek, laat het wat afkoelen en hak samen met de pecannoten fijn.
-
Gril de wafels op een matige BBQ.
-
Schik de wafels op een bord, giet de dulce-espressoglaze erover en werk af met de bacon-pecancrumble.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven