Gekruide tofureepjes met spinazie in de wok

Gekruide tofureepjes met spinazie in de wok

Allergenen

Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de champignons in plakjes.

  2. Week de eiermie los in warm water en laat uitlekken.

  3. Verwarm 2 eetlepels olie in de wok en roerbak de champignons. Voeg de spinazie in delen toe; laat uitlekken in een vergiet indien er veel vocht vrijkomt. Schep door de eiermie.

  4. Verhit 2 eetlepels olie en roerbak de tofureepjes.

  5. Voeg de eiermie met spinazie eraan toe. Laat nog even doorwarmen.

  6. Verdeel over kommetjes. Serveer met sojasaus en sambal oelek om op smaak te brengen.

  7. Tip: mie of noedels zijn net hetzelfde. Koop ze op basis van eieren, tarwe of rijst. Die laatste zijn glutenvrij.