Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng het water aan de kook. Dompel de paraguayo’s er even in onder en pel ze.
-
Zet het vuur lager en voeg de suiker toe aan het kookwater.
-
Plet de stengels citroengras en snij in 3 stukken. Schil de gember en snij in plakjes. Voeg het citroengras met de gember en steranijs bij het suikerwater. Laat 10 min sudderen.
-
Pocheer de paraguayo’s er kort in en zet het vuur uit. Laat het fruit afkoelen in het kookvocht.
-
Snij de abrikozen fijn en voeg samen met de rozijnen bij de paraguayo’s.
-
Snij de vanillestok in de lengte middendoor en schraap er met de botte kant van een mes het merg uit. Schep door de zure room.
-
Schik het fruit in kommetjes en lepel het kruidensoepje erbij. Werk af met vanilleroom en verse munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven