Clementinethee met anijs en gember

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pers de clementines.
-
Schil de gember en snij in plakjes.
-
Snij de citroen in schijfjes.
-
Doe het clementinesap, de gember, steranijs en het appelsap in een kookpot. Breng aan de kook en laat 20 min rustig sudderen op laag vuur. Laat inkoken tot siroop. Giet door een fijne zeef.
-
Verdeel de siroop over theeglazen.
-
Steek een kaneelstok, schijfje citroen en een rozemarijntakje in elk glas. Leng aan met heet water, naar smaak. Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders