Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de look, rode paprika en puntpaprika op de barbecue. Leg ze op de kolen en laat zwart blakeren. Pel de paprika’s en snij in kleine stukjes. Pel het teentje look en snipper fijn.
-
Meng de mayonaise met de rest van de ingrediënten.
-
Kruid met peper en zout. Doe eveneens in een kommetje. Versier met wat blokjes puntpaprika.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven