GIMBER Apollo

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voeg de limoenpartjes toe aan de bodem van het glas en duw tot alle sappen vrijkomen.
-
Voeg koriander, basilicumblaadjes, pompelmoessap, GIMBER en rietsuikersiroop toe.
-
Voeg crushed ijs toe en roer goed om.
-
Voeg extra crushed ijs toe, top af met de groene thee (koud) en roer nogmaals goed om.
-
Garneer met een schijfje pompelmoes of limoen en een blaadje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven