Allergenen

Eieren , Weekdieren , Mosterd , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dipsaus:

    roer oestersaus los met water.

  2. Blancheer de rijstvermicelli 1 min in kokend water, spoel af onder koud stromend water.

  3. Zet de varkenshaas net onder water, voeg 1 kl zout en suiker toe en breng aan de kook. Laat 20 min sudderen en schep uit het kookvocht. Snij in flinterdunne plakjes.

  4. Roer de mayonaise los met sriracha naar smaak.

  5. Hak de pindanoten grof.

  6. Vul een platte kom met lauwwarm water. Dompel elk rijstvel 10 sec in het water tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Trek het vel met beide handen tussen duim en wijsvinger uit het water en leg op een vochtige schone handdoek.

  7. Leg een laag peterselieblaadjes iets onder het midden op het rijstvel. Vul verder met plakjes ananas, plakjes vlees, pindacrunch, blaadjes munt en koriander, rijstvermicelli en met een dot srirachamayonaise. Vouw het vel strak om de onderkant heen, vouw de zijkanten naar binnen. Schik er nog verse kruiden op en rol de loempia strak op. Bewaar onder een vochtige doek tot je ze gaat serveren.

  8. Serveer met de dipsaus en strooi er wat sesamzaadjes in.