Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de melk aan de kook. Haal de pan van het vuur en strooi het griesmeel en de suiker erin. Meng.
-
Zet de pan terug op een laag vuur en laat de pap al roerend garen en dik worden.
-
Giet in glazen of vormpjes en laat 30 minuten afkoelen. Zet de vormpjes nadien in de koelkast en laat opstijven.
-
Serveer met krieken en aalbessen. Giet een lepel kriekensap over de vruchten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven