Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de kersen, laat steel en pit zitten en dep goed droog.
-
Rooster het kokospoeder al roerend goudbruin in een pan op een zacht vuur.
-
Breek de chocolade in stukken en plaats 30 sec in de microgolf op 650W en roer goed door. Herhaal tot de chocolade gesmolten is.
-
Haal de kersen door de gesmolten witte chocolade en dop met de onderkant even in de geroosterde kokos.
-
Zet op een bakpapier en laat opstijven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven