Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ontpit de kersen voorzichtig via de bodem. Zorg ervoor dat het steeltje intact blijft.
-
Smelt de chocolade au bainmarie en roer tot ze gesmolten en glad is.
-
Hou de kersen bij de steel en dompel ze in de chocolade waarbij je de bovenkant vrij houdt.
-
Leg ze op vetvrij papier om te drogen. Zet ze een nacht in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven