Groene aspergesalade met burrata, kruidenvinaigrette en gekonfijte kerstomaten

Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 140°C.
-
Verdeel de kerstomaten over een ovenschotel. Besprenkel met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en roer de suiker erdoor.
-
Zet 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Schil de uiteindes van de groene asperges en verwijder het houterige deel.
-
Blancheer de peultjes en erwtjes 1 min en de groene asperges 2 min in kokend, gezouten water. Giet af en verfris in koud water.
-
Vinaigrette
-
Blancheer de peultjes en erwtjes 1 min en de groene asperges 2 min in kokend, gezouten water. Giet af en verfris in koud water.
-
Verdeel de asperges over de borden met de rucola, peultjes en erwten.
-
Leg op elk bord een bol burrata en wat kerstomaten en besprenkel met de vinaigrette. Kruid met cayennepeper en fleur de sel.