noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breek het onderste, houterige deel van de asperges.
-
Snij de punten van de asperges en snij de rest van de asperges in stukken.
-
Bak de punten van de asperges kort aan in 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Hou apart.
-
Snipper de ui fijn. Schil de aardappel en snij in blokjes.
-
Stoof de ui, aardappel en stukjes asperges kort aan in 1 el olijfolie en overgiet met de bouillon.
-
Breng aan de kook en laat 15 min zachtjes koken.
-
Mix de soep en kruid met peper en zout.
-
Werk de soep af met de aspergepunten en gehakte pistachenoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven