Hotdog met chorizo en escalavida

8aebe2cd03ce6805b1bd5dece35802c6a9bb7f10343f3bd97c92b6d1d191ccbf.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Escalavida

    Spoel de paprika’s, aubergines en tomaten en droog ze grondig. Leg ze in de hete kolen van een gesloten BBQ.

  2. Draai de groenten regelmatig om tot het vel aan alle zijden zwartgeblakerd is en de groenten zacht zijn. De aubergines hebben de meeste tijd nodig: laat ze liggen tot ze openbarsten.

  3. Haal de gare groenten uit de kolen en laat wat afkoelen. Pel ze, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in stukjes.

  4. Ingrediënten: 3.0 teentjes knoflook 2.0 el Boni Griekse olijfolie 1.0 koffielepels rodewijnazijn

    Pel en pers de look. Schep samen met olijfolie en azijn door de groenten. Kruid met peper en zout.

  5. Gril de chorizoworsten gaar en serveer in broodjes samen met de escalavida.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit