Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
IJs: breng de kokosmelk, room en suiker aan de kook. Neem van het vuur en voeg de groene thee toe. Meng alle ingrediënten goed. Giet in een kom en dek af met plasticfolie. Laat minstens 30 minuten trekken. Zeef en laat verder afkoelen. Draai tot ijs in een ijsroommachine. Afhankelijk van de machine en de temperatuur van het mengsel duurt dit ongeveer 30 minuten.
-
Mangozalf: schil de mango. Snij het vruchtvlees van de pit en snij in kleine stukken. Doe in een pannetje met de suiker en het limoensap. Laat het geheel stoven tot een homogene massa. Mix en zeef door een puntzeef. Laat afkoelen tot gebruik.
-
Doe de mangozalf in een spuitzak en zet puntjes op het bord. Serveer met een mooie quenelle groene thee-ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven