In honing geflambeerde banaan met tabasco en cacao crunch
PT10M
2 porties
2 bananen
1 el Boni honing
2 eetlepels rum
Tabasco
cacao crunch
In honing geflambeerde banaan met tabasco en cacao crunch

Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Banaan
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de banaan in schijven van 1 cm.
-
Doe wat honing in het pannetje van de raclette. Wacht tot de honing blaasjes vormt en voeg de banaan toe.
-
Bak de banaan bruin, draai ze om en besprenkel met tabasco.
-
Voeg een klein scheutje rum toe en flambeer.
-
Werk af met stukjes cacao crunch.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven