Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look.
-
Breng de rundsbouillon met de look en het zakje juliennesoepgroenten aan de kook. Gaar de ossenstaart hierin 2 u.
-
Zeef de bouillon en laat afkoelen in de koelkast.
-
Pluk het vlees van de ossenstaart en kruid het met peper, zout en Provençaalse kruiden.
-
Breng water en zout aan de kook. Kook de cannelloni 4 min. Giet af en verfris de pasta met koud water.
-
Vul de cannelloni op met de stukjes ossenstaart. Laat hard worden in de koelkast. Je kan dit al de dag voordien doen.
-
Haal de koude bouillon uit de koelkast, verwijder het hard geworden vet op de bovenkant.
-
Zet terug op het vuur en voeg het zakje minestronegroenten toe. Breng de bouillon naar het kookpunt. Kruid met peper en zout.
-
Snij de cannelloni in gelijke stukken. Warm kort op in de microgolf.
-
Schik de cannelloni in een bord en overgiet met de kokende soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven