Italiaanse brodo met ossenstaart

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look.
-
Breng de rundsbouillon met de look en het zakje juliennesoepgroenten aan de kook. Gaar de ossenstaart hierin 2 u.
-
Zeef de bouillon en laat afkoelen in de koelkast.
-
Pluk het vlees van de ossenstaart en kruid het met peper, zout en Provençaalse kruiden.
-
Breng water en zout aan de kook. Kook de cannelloni 4 min. Giet af en verfris de pasta met koud water.
-
Vul de cannelloni op met de stukjes ossenstaart. Laat hard worden in de koelkast. Je kan dit al de dag voordien doen.
-
Haal de koude bouillon uit de koelkast, verwijder het hard geworden vet op de bovenkant.
-
Zet terug op het vuur en voeg het zakje minestronegroenten toe. Breng de bouillon naar het kookpunt. Kruid met peper en zout.
-
Snij de cannelloni in gelijke stukken. Warm kort op in de microgolf.
-
Schik de cannelloni in een bord en overgiet met de kokende soep.