Selder , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de slaharten, radicchio en ijsbergsla in reepjes.
-
Pel de ui en snij in flinterdunne halve ringen. Snij de selderstengel in fijne plakjes.
-
Snij de olijven in plakjes en de tomaatjes doormidden.
-
Pers het teentje look en doe in een saladekom met een snuifje zout. Meng door elkaar en voeg de mayonaise, oregano en azijn toe.
-
Roer de olijfolie erdoor en kruid met peper.
-
Schep de groenten, kaaspeppers en olijven erdoor en bestrooi met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven