Kipcurry met kokosmelk

Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilets in repen en de kerstomaatjes in 2.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een pot en doe de curry erbij. Laat de currypasta wat bakken om de aroma’s volledig tot hun recht te laten komen.
-
Doe de kipreepjes erbij en meng goed met de curry.
-
Giet de kokosmelk erbij en voeg het kaneelstokje toe. Laat sudderen op een halfhoog vuur.
-
Kook de builtjes rijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Doe de kerstomaatjes bij de kip en knijp het sap van ½ limoen erover. Meng. Proef en kruid bij met peper en zout. Haal het kaneelstokje eruit.
-
Laat de gare rijst uitlekken en schep in kommetjes. Verdeel de kipcurry erbij. Werk af met wat verse koriander en serveer.