Kipcurry met kokosmelk

Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilets in repen en de kerstomaatjes in 2.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een pot en doe de curry erbij. Laat de currypasta wat bakken om de aroma’s volledig tot hun recht te laten komen.
-
Doe de kipreepjes erbij en meng goed met de curry.
-
Giet de kokosmelk erbij en voeg het kaneelstokje toe. Laat sudderen op een halfhoog vuur.
-
Kook de builtjes rijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Doe de kerstomaatjes bij de kip en knijp het sap van ½ limoen erover. Meng. Proef en kruid bij met peper en zout. Haal het kaneelstokje eruit.
-
Laat de gare rijst uitlekken en schep in kommetjes. Verdeel de kipcurry erbij. Werk af met wat verse koriander en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven