Selder , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder. Snij in dikke plakken. Besmeer de plakken met olie en kruid met peper en zout.
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Bak de knolselderplakken 15 min in de warme oven.
-
Verwijder het vel van de witte pens en snij in kleine stukjes. Bak de witte pens goudgeel in bruine boter.
-
Snij de venkel in zo klein mogelijke brunoise. Voeg de venkelbrunoise toe aan de witte pens, kruid alles met peper en zout.
-
Haal de plakken knolselder uit de oven en besmeer met mascarpone. Verdeel de stukjes venkel en witte pens erover. Verdeel de kappertjes erover en werk af met rucola.
-
Besprenkel de knolselderpizza’s met balsamicoazijn en serveer lauwwarm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven