Komkommer met limoensorbet en crumble van pistache

4Zoet15minPrint
Ingrediƫnten
  • 1 komkommer
  • limoensorbet
  • 1 koffielepel zout
  • 50 g Spar Tasty pistachenoten
Recept

1. Rooster de pistachenoten in een droge koekenpan. Hak fijn in de vijzel of mix kort in de
keukenrobot.
2. Schil de komkommer. Snij in stukken van 5 cm dikte. Haal 1 zijde van het vruchtvlees weg
met behulp van een pomme parisiennelepel. Bestrooi de komkommerblokjes met wat zout. Laat 1 uur trekken in de koelkast. Dep droog met keukenpapier.
3. Serveer de komkommers ijskoud. Leg 3 komkommercilinders op een bord. Schep bolletjes limoensorbet en schik deze op de komkommer.
4. Bestrooi met de crumble van pistachenoten.

< naar recepten