Allergenen

Eieren , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de amandelen in een antikleefpan al roerend en zonder vetstof goudbruin. Laat afkoelen en hak grof.

  2. Klop de boter met de bloemsuiker los en luchtig. Roer de eigelen, ouzo en vanille-extract erdoor.

  3. Voeg de bloem en bakpoeder toe en kneed tot een homogeen deeg.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C.

  5. Vorm bolletjes van 30 g en duw plat tot een koekje. Duw in het midden met de duim een kuil in elk koekje. Schik op een ovenplaat met bakpapier en bak 18 min in de voorverwarmde oven.

  6. Laat afkoelen.

  7. Vernevel met behulp van een spuitflesje wat oranjebloesemwater op de koekjes.

  8. Bepoeder rijkelijk met bloemsuiker.