Paprenjaci

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maal de walnoten fijn.
-
Zeef de bloem boven een kom, voeg de rest van de droge ingrediënten en de zeste van sinaasappel toe en klop goed door elkaar.
-
Snij de boter in kleine blokjes.
-
Werk de smout en boter met de hand door de bloem tot een kruimelig deeg. Als het vet begint te smelten, zet het deeg dan 10 min koel.
-
Klop de honing door de eidooier en voeg toe.
-
Maak een bal van het deeg en rol uit tot een lap van ½ cm dik. Werk snel en bestrooi met wat bloem als het deeg aan de rol kleeft.
-
Bestuif de gravure van een klassiek whiskyglas met bloem en druk patroontjes in het deeg. Steek er ronde koekjes uit.
-
Leg de koekjes op een bakplaat bedekt met bakpapier en zet 30 min in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor tot 125°C en bak de koekjes gaar in 30 à 40 min zonder ze te laten kleuren.
-
Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven