Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de suiker en malse boter tot een romig mengsel. Voeg de eieren en het vanille-extract toe en roer los.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout. Voeg de bloem geleidelijk toe aan het mengsel.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schik bakpapier in de bakvorm, giet het beslag erin.
-
Bak de cake 35 min in de voorverwarmde oven. Haal de cake uit de oven en laat afkoelen.
-
Afwerking
Snij de cake in blokjes en snij die blokjes in 2. Smeer wat abrikozenconfituur op een blokje en zet de andere helft er terug op.
-
Smelt de chocolade met de boter en het cacaopoeder.
-
Haal de cakejes eerst door de chocolade en daarna door de geraspte kokos. Laat opstijven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders