Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mix de burrata met de melk in de blender tot een vrij vloeibare crème. Kruid met witte peper en zout.
-
Snipper bieslook fijn en schep naar smaak door de burratacrème. Rasp de grana padano en pecorino.
-
Rooster de pijnboompitten goudkleurig in een droge koekenpan.
-
Halveer de kerstomaten, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bestrijk de bodem van een ovenschaal met burratacrème en leg afwisselend laagjes lasagne, spinazieblaadjes, burratacrème, kerstomaten en grana padano. Werk de laatste laag af met pecorino en een scheutje pikante en kruidenolie.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak goudbruin en gaar in 30 min.
-
Werk af met pijnboompitten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven