Lemon curd moelleux met vijgen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter.
-
Mix de eieren met de suiker tot een romig lichtgeel papje.
-
Zeef de bloem boven een kom en spatel door het eimengsel. Spatel de gesmolten boter en ½ lemon curd erdoor tot een glad beslag.
-
Beboter de vormpjes en verdeel het beslag erover, dek af en zet minstens 2 u in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schep 1 kl lemon curd in het midden van het beslag en bak in 13 à 15 min lichtbruin en aan de zijkanten stevig. Het midden mag nog vloeibaar zijn.
-
Haal uit de oven en laat 5 min rusten.
-
Schep een extra lepeltje lemon curd in het midden, bestrooi met bloemsuiker en serveer met in kwartjes gesneden verse vijgen.