Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Fruit
Aardbei
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 2.0 grote citroenen
Snij de citroenen in de lengte doormidden.
-
Hol het vruchtvlees uit de citroenen met een aardappelmesje en kleine lepel. Het vruchtvlees kan je in de diepvries bewaren voor een andere toepassing.
-
Snij een klein stukje van de bolle kant van elke citroenhelft om ze stabiel op een bord te kunnen plaatsen.
-
Ingrediënten: 150.0 g frambozen 150.0 g aardbeien
Halveer de aardbeien of snij in kwartjes. Serveer met de frambozen in de citroenhelften.
-
Ingrediënten: 8.0 Spar eigelen
Doe de eigelen in een conische steelpan.
-
Ingrediënten: 320.0 g suiker 400.0 ml limoncello
Gebruik een halve eierschaal als ‘maatje’ (= 1 dopje). Voeg 8 dopjes suiker en 8 dopjes limoncello bij de eigelen.
-
Klop het mengsel met een klopper op een zacht vuur tot de massa gaat binden en schuimig wordt. Haal van het vuur en klop nog even door zodat de massa niet gaat schiften.
-
Ingrediënten: 8.0 lange vingers 0.5 bosjes verse munt
Giet de sabayon bij de citroenhelften in het bord. Serveer met lange vingers. Werk af met wat takjes munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven