Luikse chocoladecrème met mascarponeroom

Lactose , Melk , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schaaf al wat chocolade om later te gebruiken voor de afwerking.
-
Chocoladecrème:
-
breek de rest van de chocolade in stukken en laat smelten au bain-marie.
-
Haal van het vuur en doe de melk, suiker en maïzena erbij. Meng en zet opnieuw op het vuur. Laat al roerend dikken.
-
Giet de chocoladecrème in de glazen en zet in de koelkast.
-
Mascarponecrème:
-
klop de room met de mascarpone 2 min tot mascarponecrème.
-
Bedek de chocoladecrème met een laagje mascarponecrème en werk af met de geschaafde chocolade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders