Gluten , Lactose , Melk , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de pinda’s grof.
-
Klop de maïzena door de kokosmelk en geëvaporeerde melk. Roer de suiker, maïs, rozijnen en pinda’s erdoor.
-
Roer op een matig vuur tot een sterk gebonden massa. Laat kort sudderen.
-
Vet een ovenschotel in met een beetje olie, giet het mengsel erin en dek af met plasticfolie. Laat afkoelen en zet in de koelkast.
-
Rooster al roerend het kokospoeder goudbruin, in een antikleefpan zonder vetstof.
-
Snij de maja blanca in stukken.
-
Werk elk stuk af met kokospoeder en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven