zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Roer de esdoornsiroop door de mangoblokjes.
-
Mix de diepvriesmango met het sinaasappelsap en 10 ml limoensap. Roer de tequila erdoor.
-
Meng een snuifje zout met ½ kl chilipoeder.
-
Wrijf de rand van een cocktailglas in met limoen en dop in het chilipoeder. Voeg wat ijsblokjes toe aan het glas en vul met de margarita.
-
Werk af met een schijfje limoen en wat mangoblokjes. Bestrooi met wat chilizoutpoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven