Mokkaparfait PT30M 8 porties 6 koffielepels oploskoffie 1 l Boni Selection room 40% 200 g suiker 6 eidooiers 2 zakjes vanillesuiker

Mokkaparfait

0edcc480fd27fd199623ea83192303103de0a78a4cefc9a664aad08b3f5e0a6a.jpg

Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de room stijf en voeg de vanillesuiker toe tijdens het opkloppen.

  2. Klop de eidooiers samen met de suiker op tot een luchtig beslag (= ruban).

  3. Voeg 2 eetlepels warm water toe aan de oploskoffie en roer tot de koffie is opgelost. Laat afkoelen.

  4. Meng het eimengsel met de opgeloste koffie. Voeg de slagroom toe en meng voorzichtig.

  5. Vul de glaasjes en zet in de diepvries. (*)

  6. Haal de glaasjes 10 minuten voor het opdienen uit de diepvries.

  7. Versier met chocoladedruppels en dien op.

  8. (*) Je kan dit perfect 1 dag voordien doen.