Allergenen

Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pico de gallo

    Snij de tomaten in kwartjes, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij de korianderblaadjes en -steeltjes fijn. Snij de chilipeper in de lengte middendoor, verwijder indien gewenst de zaadjes en snij het vruchtvlees in fijne stukjes. Snipper de ui fijn. Meng alle ingrediënten voor de pico de gallo en zet minstens 30 min in de koelkast zodat de smaken zich kunnen vermengen.

  2. Pel en snipper de ui en look fijn en laat fruiten in olie. Voeg komijn, chilipoeder en zout toe en roerbak. Laat enkele min stoven en blus met 100 ml water. Stort de uitgelekte bonen erin en dek de pot af. Laat 10 min pruttelen op een laag vuur. Stamp de bonen grof met een pureestamper tot de gewenste consistentie. Haal van het vuur en breng op smaak met zout en limoensap.

  3. Verwarm de ovengrill voor.

  4. Smelt de boter.

  5. Snij een kapje van de piccolo’s en haal het broodkruim eruit. Bestrijk met gesmolten boter en gril in enkele min goudbruin en krokant. Vul met de gebakken bonenpuree en dek af met gemalen mozzarella. Laat de kaas smelten onder de grill.

  6. Serveer met de pico de gallo.